ΠΙΣΙΝΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ

 

Οι προκατασκευασμένες κολυμβητικές δεξαμενές έχουν ως βασικά στοιχεία κατασκευή τους μεταλλικά Panels και Liner-PVC.

Η ποικιλία των σχεδίων καθώς και το χρώμα των liner μας επιτρέπει να σας προσφέρουμε αυτό που φαντάζεστε και σας ταιριάζει.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ :

Η προκατασκευασμένη δεξαμενή τοποθετείται πάνω σε βάση από μπετό, η οποία έχει εξομαλυνθεί με τσιμεντοκονία άμμου θαλάσσης. Το πάχος του μπετόν είναι 15-20 εκ και είναι οπλισμένο με πλέγμα Φ8/10.

Επισημαίνουμε ότι στη τσιμεντένια βάση που κατασκευάζουμε, δίνουμε κλίσεις προκειμένου να κερδίσουμε το ύψος που επιθυμούμε.

(Τα panels έχουν συγκεκριμένο βάθος 1,10 ή 1,50 m Tο υπόλοιπο το κερδίζουμε στη βάση).

ΣΤΑΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ :

Μεταλλικά Panels : Αφορά την προμήθεια & τοποθέτηση πανέλων από δι-πλαστικοποιημένα φύλλα με υψηλής αντοχής εφελκυσμό χάλυβα Ζ275, πάχους 2mm., με τρίγωνα αντιστήριξης, ύψους 1,10m. ή 1,50m. Αυτό σημαίνει ότι το φύλλο είναι πλαστικοποιημένο και στις δύο πλευρές με 150 micron φιλμ PVC σε χρώμα -επιλογής μας- ανοιχτό μπλε (ή πράσινο).

Ο λόγος για τον οποίο τα φύλλα είναι bi-πλαστικοποιημένο είναι ιδίως ότι το 150 μ PVC φιλμ εγγυάται την καλύτερη προστασία για το χάλυβα και επίσης ότι κατά την εγκατάσταση του υλικού ο τελικός πελάτης θα δει κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης ένα πολύ αισθητικό προϊόν αντί του στυγνού φύλλου χάλυβα.

Τα μηχανικά χαρακτηριστικά του χάλυβα είναι αυτά της ποιότητας του Ζ 275 S280G.

Τριγωνική Αντιστήριξη : Τριγωνικό πλαίσιο από γωνία 4mm γαλβανισμένο εν θερμό στους 600 οC.

 

Η κατασκευή συνιστάται από τα panels και τριγωνικές αντιστηρίξεις σε κάθε ένωση Panel-Panel.

Τα μεταλλικά panels πακτώνονται στην τσιμεντένια βάση με μεταλλικά εκτονούμενα βύσματα 12/15 (τέσσερα ανά panel).

Συνδέονται με εννέα γαλβανισμένες βίδες Μ8 Χ 2,5 ανά σύνδεση, με παράλληλη παρεμβολή της τριγωνικής αντιστήριξης.

Η τριγωνική αντιστήριξη πακτώνεται στη βάση με δύο μεταλλικά εκτονούμενα βύσματα με παρεμβολή μηχανισμού ρύθμισης της καθετοποίησης του Panel.

pisines-prokat-ipiresies

ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ :

Επιτυγχάνεται με την κάλυψη της επιφάνειας των Panels (εσωτερικής προς το νερό) και της βάσης (προηγείται η κάλυψη της βάσης με ειδικό γεώφασμα με Liner-PVC / 1.5 mm οπλισμένο με ίνες λινών.

ΕΠΙΛΟΓΗ LINER :

Πάνω από την ειδική μοκέτα έχετε επιλογή μεταξύ τεράστιας ποικιλίας liner σε εξαίρετη ποιότητα και σχέδια αριστουργηματικά.

pisines-prokat-ipiresies-5

ΣΚΑΛΕΣ :

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κάποιο κόψιμο σκάλας στην κατασκευή (χτιστό).

pisines-prokat-ipiresies-6

ΑΝΑΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΝΕΡΟΥ :

Για την ανακυκλοφορία του νερού της δεξαμενής χρησιμοποιούνται δυο τρόποι μηχανοστασίου:

1) Συμβατικό μηχανοστάσιο. Ο κλασσικός τρόπος ανακυκλοφορίας με φίλτρα άμμου, φύσιγγος ή διατομικής γης skimmers, στόμια εισαγωγής και φρεάτιο βυθού. Οι περιμετρικές σωληνώσεις τοποθετούνται στις τριγωνικές αντιστηρίξεις. Το μηχανοστάσιο μπορεί να είναι υπόγειο ή υπέργειο, σε χτιστό χώρο ή σε καμπίνα έτοιμη.

2) Compact μηχανοστάσιο. Τοποθετείται εύκολα και απλά σε επιλεγμένο σημείο στο χείλος της πισίνας.

prok7

ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ

 

 

 

 

prok8

COMPACT ΜΗΧΑΝΟΣΤΑΣΙΟ

 

ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ :

Η εγγύηση κατασκευής είναι 10 έτη και αφορά τα Panel και το Liner-PVC.

procat-001

procat-002

pisines-prokat-ipiresies-1

ΣΧΗΜΑΤΑ :
pisines-prokat-ipiresies-2

ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ :

Για την παράδοση από τη παραγγελία, απαιτείται 1 μήνας. Για την ολοκλήρωση των εργασιών εγκατάστασης της δεξαμενής 3 ημέρες, και για την ολοκλήρωση του μηχανοστασίου (κλασικός τρόπος) 2 ημέρες. Εννοείται ότι έχει γίνει η εκσκαφή και η κατασκευή της βάσης.

Περιμετρικά η κατασκευή αφού γεμίσει και παραμείνει γεμάτη και σε λειτουργία για 2 ημέρες προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν διαρροές - μπαζώνεται με χαλίκι ή άλλο αδρανές υλικό που δεν καθιζάνει με τα νερά της βροχής.

Οι προκατασκευασμένες πισίνες «ΥΔΡΟΚΟΣΜΟΤΕΧΝΙΚΗ» κατασκευάζονται με τις υψηλότερες τεχνολογικές προδιαγραφές με μεταλλικό σκελετό (Panels) με επένδυση Liner τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα οικονομικά σε λίγες μόνο μέρες.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και μεγεθών.

pisines-prokat-ipiresies-9